top of page

Mikä ihmeen IloGourmet?

TARINAMME LYHYESTI

IloGourmet on kokki Sandra Tavaresin ja hänen tyttärensä Juliana Riekin pienyritys. Perheen lisäksi äitiä ja tytärtä yhdistää rakkaus brasilian suosituimpaan makeaan herkkuun, brigadeiroon.

 

Brasilialaisille brigadeiro on kuin kourallinen puhdasta iloa puristettuna pieneen palloon. Kun Juliana muutti Suomeen, hän keksi helpottaa koti-ikäväänsä valmistamalla lempimakeisiaan. Samalla syntyi haave pohjoismaisesta "brigaderiasta", brigadeirojen kodista. IloGourmet'n tärkein tavoite on juurruttaa Suomen maaperään hippunen lisää iloa!

 

IloGourmet'n tarjonta on Brasiliassa testattua, hyväksi havaittua laatua. Kokeilemme jatkuvasti uusia variaatioita ja reseptejä. Pysy ajan tasalla tutustumalla uusiin makuihin nettisivuillamme tai seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!

 

Anchor 1
Anchor 2

Brigadeiromme

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Brigadeirot ovat palloksi pyöriteltyjä, pehmeitä brasilialaisia perinnemakeisia. Brigadeirojen pääraaka-aineet ovat kaakaojauhe, voi ja kondensoitu maito. Makuvaihtoehtojen ja koristelujen kehittelyssä vain mielikuvitus on rajana!

Perusvalikoimastamme löytyy useita erilaisia brigadeiroja. Perinteisen pallon lisäksi kehittelemme jatkuvasti uusia hauskoja tapoja tarjota brigadeiroja niin arkena kuin juhlissakin.

“Brigadeirot eivät kysy hölmöjä kysymyksiä... Ne ymmärtävät!” 

- Juliana Riekki -

Raaka-aineemme

BRASILIALAISTA HERKKUA SUOMALAISEEN MAKUUN

Käsityönä Tampereella valmistetuissa brigadeiroissamme yhdistyvät brasilialainen perinne ja korkealuokkaiset eurooppalaiset raaka-aineet. Näin varmistamme, että eksoottinen herkkumme kutkuttaa myös pohjoismaisia makuhermoja! Kaikki maut käyvät läpi Julianan pienen suomalais-brasilialaisen pojan suorittaman monivaiheisen laaduntarkastusprosessin. Vasta sen jälkeen uusi tuote hyväksytään myyntiin. Näin varmistetaan paitsi maku myös "ilon perinteen" siirtyminen seuraavalle sukupolvelle.

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikki brigadeirot valmistetaan tilauksesta. Tilaathan vähintään kaksi päivää ennakkoon.

Tampereella toimitus kädestä käteen. Toimitus muualle Suomessa Postin hinnaston ja jakeluaikataulun mukaan.

Tykkää meistä Facebookissa! Seuraa Instassa myös!

Obrigada pelo contato! Responderemos em breve!

bottom of page